MEATBALL CURANG HANYA DI BUFFET RAMADAN


MEATBALL CURANG HANYA DI BUFFET RAMADAN

MEATBALL CURANG

Macam pernah dengar laa, tp kt mana eh ??
haa, tiada kena mengena dengan yang hidup atau mati ye..
ni you guys KENA TRY ! dia punya curang perhh, saya pun tak tahan oo..
CHEEZY WEHHH !

Hanya available di Ramadhan Buffet Mios sahaja !
kalau tak try memang tak dapat laa nak merasa lepas2 ni, CHEESE dia punya tarik ummphhh..
Meatball + Cheezy = BOOM !

and have a GOOD NEWS for you guys ! dah nk hujung2 ramadhan ni kan, Mios bagi promo book 3pax GET 1pax FREE !!
Haa pandai2 laa korang, bawak laa sapa sapa korang nak bawak,
yang penting korang HAPPY, PUAS HATI, KENYANG ”

Terms and condition

  • Promotion is applicable in which bring 3 pax, fourth will be free from 21st May – 2nd June.
  • In the case a children of age 7 – 12 is within the party, the free pax will apply to the children with the children price
  • Promotion not applicable on top of other discounts and promotions
  • Promotion is only valid in a single receipt
  • Promotion only valid for minimum 4 pax in a party, a party exceeding 4 will only be applicable for 1 free pax per receipt
  • Mios Kitchen reserve the right to change the terms and condition any time without prior notice
    Prices shown not including SST

Jom laa book apa lagi, kang FULL dah pulakk..
Cuma klik link dibawah ini

https://linktr.ee/mioskitchen_official